21 Ağustos 2008, 22:59:29 *

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
  Site Anasayfa   Forum   Yardım Ara İletişim Giriş Yap Kayıt  

Bize Destek Olmak İçin Aşağıdaki Reklamlara Tıklayabilirsiniz..

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım)  (Okunma Sayısı 118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seferyilar90

Site Sahibi
Administrator
Üye Bilgileri
Genel Bölüm Sorumlusu

Moderatör Alınacaktır..

10081984 info@cukuralti.com Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« : 20 Haziran 2008, 15:23:32 »

Başlat>Çalıştır de ve regedit yaz enter a bas.

-Çıkanekranda HKEY_Current_User seç altında Software onun altında Microsoftonun altında Internet Explorer onunda altında Main ' e bas.

-Sağtarafta intenet explorer ayarlarını göreceksin oradaki start pageyazsına çift tıkla ve çıkan kutucuğa istediğin değeri yaz ve enter abas sonra regedit i kapat.

[SIZE=14]DİĞER YÖNTEMLER[/SIZE]

[SIZE=14]DAHA BAŞKA ÇÖZÜMLER[/SIZE][/B]
1.Yol kesinlikle önerilir...

Yapmanızgerekenler aşağıdaki zipli dosyayı indirin ve zipten çıkartıp dosyayıtıklatın sadece bukadar sonrasında internet explorerinizi açın herşeyeski haline dönmüş olacak...

İndirmek İçin Burayı Tıklatın
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol Yada Giriş Yap
http://www.computerperformance.co.uk/Registry/HomePageUnLockFree.zip

2.Yol

Başlat/ Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft /Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

Ya da

HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Policies Microsoft Internet Explorer Control Panel

Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

3.Yol

Başlat / çalıştır
gpedit.msc
kullanıcı yapılandırması
Windows ayarları
internet Explorer bakımı
url ler
önemli url ler
burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz arkadaşlar.

Alıntı sahibi :> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol Yada Giriş Yap
www.besnihaber.com
  Korkmaz abimize Teşekkürler 

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol Yada Giriş Yap
www.musiclup.com

rock metal pop rap müzik portalı
Site Polisi
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım)
« Posted on: 21 Ağustos 2008, 22:59:29 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) programı, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) crack, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) şifresi, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) program yükle, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) download, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) resimleri, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) oyunları, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) haber, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) yükle, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) videosu, internet explorer giriş sayfası kitlendi ana sayfa değişmiyor (resimli anlatım) msn eklentisi, şarkı sözleri, serial
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

musiclup.com
|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Webmaster By Seferyilar90
Google PageRank module - CamelPark SEO centrum
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 08:18:24
Site Anasayfa | Forum | Full Program | 2008 Full Program | Fıkralar | Webmaster | Google Tagged