Hoşgeldiniz, Sefalar Getirdiniz..! |

Hoşgediniz, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır?  (Okunma Sayısı 425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Admin
Webmaster
Geliştirici
*

Ya Olduğun Gibi Görün , Ya Göründüğün Gibi Ol..!

10081984 cukuralti@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW

100% Tamamlandi

« : 14 Mayıs 2008, 02:45:26 »

Merhaba arkadaşlar,

Forum kurallarında flood yapmak yasaktır yazmasına rağmen site üyeleri bi şekilde gene flood yapmaya devam ediyor. Belli ki çoğu kişi flood ne demek bilmiyor. Biz de bunun için bir başlık açalım ve üyelere flood ne demek anlatalım diye düşündük.

Flood msj ne demektir?
- Flood : mesajınıza cevap gelmediği halde arka arkaya mesaj yazmaktır.. Daha açık anlatmak gerekirse; bir konuya ardarda, arada başka bir üyenin msjı olmadan, msj atmaktır. Gene anlaşılmadıysa; bir konuda, örneğin 3. ve 4. msj size ait ise siz flood yapmış olursunuz çünkü ardarda 2 msjınız vardır.

Neden yasaktır?
- Flood yapmak forumda görüntü kirliliğine, gündemden düşen konuların üstlerde yer almasına, konunun gereksiz mesajlarla dolup yönetim tarafından kapatılmasına ve zamanla forum içinde karmaşaya yol açacağı için yasaktır. Bunun yerine düzelt butonu kullanılmalıdır. Düzenle butonu msjınızın altındaki bar'da bulunmaktadır

Sorun , Öneri ve Görüş İçin Aşağıdaki Mail Adresine Yada Pm atarak Ulasınız..!
Msn & Mail : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır?
« Posted on: 22 Kasım 2008, 05:27:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? oyunları, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? programı, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? oyunu indir, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? program yükle, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? download, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? hikayeleri, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? resimleri, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? haber, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? yükle, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? videosu, Flood Mesaj Nedir? Neden Yasaktır? msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Arşiv-2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|Google Tagged|